Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Prepoznavanje PowerAmino-a

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jun 21, 2018

PowerAmino je jedinjena aminokiselina.


Složena aminokiselina je biljna aminokiselina kao matrica, koristeći svoju ogromnu površinsku aktivnost i sposobnost adsorpcije, rastu biljke i razvoju kanadijaca potrebni su nutrienti (azot, fosfor, kalijum, željezo, bakar, mangan, cink, aluminijum, bor, itd) , kroz gustu i kompleksnu formaciju organskih jedinjenja.


Eminokiselina đubriva efikasnost sakupljanja organskog đubriva dugotrajan, stabilan efekat brzo delujućih đubriva, biološkog đubriva i efikasnosti đubriva u mikrohranjivanju u celini, može helati elemente hranljivih materija u tlu, stimulaciju rasta korena, poboljšati fotosintetičke performanse usjeva, promovisati transfer fotosintetičkog proizvoda, transporta, poboljšanja kvaliteta usjeva, poboljšanja performansi proizvoda.


U kombinaciji sa neorganskim đubrivom, sinergijski efekat hranljivih materija može se povećati, a efekat povećanja prinosa usjeva je veoma značajan. Dugotrajna primjena će učiniti tlo porozno i loose, smanjiti stepen konsolidacije zemljišta i poboljšati sposobnost tla da zadrži đubrivo i vodu. Ova vrsta đubriva ne samo da održava sporo oslobađanje i potpunu upotrebu većeg broja elemenata, već i da obezbedi stabilne i dugoročne efekte elemenata u tragovima. Može povećati disanje biljaka, poboljšati biljni REDOX proces i promovirati biljni metabolizam. Može promovirati formiranje fotosinteze i hlorofila, aktivnost oksida, aktivnost enzima, klijavost semena, apsorpcija hranjivih materija, rast korijena i fiziološki i biohemijski proces ima očiglednu promociju i aktivaciju. Konkretno, ona je blisko povezana sa biljkama od bilo koje druge supstance.

image.png

image.png

Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd