Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijumova humana reakcija vode

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 11, 2017

Kalijum hidroksid (hemijska formula: KOH, količina: 56,11) bijeli prah ili čvrsta čvrsta supstanca. Potassium Humate Tačka topljenja 360 ~ 406 ° C, tačka ključanja 1320 ~ 1324 ℃, relativna gustina 2,044g / cm3, tačka paljenja 52 ° F, indeks refrakcije n20 / D1,421, pritisak pare 1mmHg (719 ° C) . Sa jakim alkalnim i korozivnim. Lako se apsorbuje vlaga u vazduhu i razdvajanje, apsorpcija ugljen-dioksida od kalijum-karbonata. Rastvoreno u oko 0,6 delova tople vode, 0,9 delova hladne vode, 3 dela etanola i 2,5 dela glicerola. Kalijum Humat Kada se rastvori u vodi, alkoholu ili tretira kiselinom da bi proizveo mnogo toplote. PH rastvora 0,1 mol / L bio je 13,5. Srednja toksična, pola smrtonosna doza (pacov, oralno) 1230mg / kg. Rastvorljiv u etanolu, Kalijum Humat slabo rastvorljiv u etru. Ima veoma jaku alkalnu i korozivnu, njegovu prirodu i kavstičnu sode slične

1, koji se koristi kao sušenik, upijajući, za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, kalijum Humate za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). U industriji boja za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, Kalijum Humate i veliki broj koji se koriste za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za uklanjanje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju, ugljendioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapunskog sapuna, kalijum Humate šampon, meki sapun, krema, hladna krema, šampon i ostale sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.

Priprema elektrolita za elektrolizu žive sa elektrolizom dijafragme. Komora za elektrolizu grafita (ili metala) za anodu, živa kao katoda, kalij Humatna elektroliza gasa hlora u proces sušenja hlora, formiranje kalijum amalgama u komoru živine. Većina neizrecenog kalijum hlorida se tretira u razblaženom stanju slanog rastvora i vraća se na korak rastvaranja sirovina. Kalijum amalgam reaguje sa vodom kako bi proizveo kalijum hidroksid i vodonik. Zbog rastvora živine iz koncentracije kalijum-hidroksida od 45% do 50%, može se koristiti kao tečni kalijum-hidroksidni proizvodi, kalijum-humat, ali i kaučuk soda koji se upari u čvrsto ili proizvodi od kalijum-hidroksidnih proizvoda.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd