Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Potassium Humate Water Absorption

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Mehanizam povreda izgorelosti kalijuma je alkalna apsorpcija, tako da se lokalna ćelijska dehidratacija, alkalni joni i proteini tkiva formiraju kompleksi proteina zasnovanih na alkalijama, kalijum humat saponifikovano masno tkivo, saponifikacija toplote može prouzrokovati duboko tkivo da ostaje oštećena. Pošto je alkalno-denaturirani proteinski kompleks rastvorljiv, alkalni joni se dalje mogu prodreti u duboko tkivo, što uzrokuje oštećenje.

Kaustične opekotine su obično duboke u dubini od više od dva stepena, žigoše nasilno. Raspuštanje rane da nastavi da produbljuje ranu, mekše je, bilo je lepljivom klizačem "sapunice" ili "gnječene tofu" -like promene, koje je lako komplikovano nakon infekcije sepse. Kontakt sa noktom s kavstičnom alkalijom postaje tanji, Kalijum Humate gubitak sjaja, tako da se šnala ravna pa čak i kašika. Tanak rastvor može učiniti da se koža osuši, isprazni, navlaži. Kaustična para na očiju i nadražaj gornjeg respiratornog trakta jako može izazvati opekotine oka i gornjeg respiratornog trakta.

Neorganska industrija za proizvodnju kalijuma, kao što su kalijum permanganat, kalijum nitrit, dipalijum hidrogenfosfat i druge sirovine. Kalijum Humat Nissin se koristi kao sirovina za proizvodnju kalijum sapuna, sapun za pranje, sampon za sampon, kremu, kremu, šampon i tako dalje. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija. Koristi se kao desikant, apsorbujući, kalijum humat za proizvodnju kalijum sapuna, oksalne kiseline i razne kalijeve soli, ali i za galvanizaciju, rezbarenje, litografiju itd. koji se uglavnom koriste za proizvodnju sirovina kalijumove soli, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, kalijum humat heparan, progesteron i testosteron propionat. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). U industriji boja za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. Kalijum Humate U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, i veliki broj koji se koristi za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za uklanjanje kože i tako dalje. Hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje. ; Koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju, kalijum humani ugljen dioksid i apsorberi vlage, ali i za farmaceutsku industriju.

1, koji se koristi kao desikant, upijajući, za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, Kalijum Humate alkalne baterije, kozmetika (kao što su hladna krema, krema i šampon). U industriji boja, Kalijum Humate za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, i veliki broj koji se koristi za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Kalijum Humat Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za čišćenje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju, ugljendioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, sampon za sampon, kremu, kremu, kremu, šampon i druge sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd