Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Potassium Humate Water Absorption

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jun 06, 2017

Kalijum Humat Mehanizam opekotina alkalija je u tome što alkali imaju apsorpciju vode, što dovodi do toga da lokalne ćelije dehidriraju, alkalni jon i protein tkiva formiraju kompleks alkalno-denaturisanog proteina, Kalijum Humate saponifikacijsko masno tkivo, Kalijum Humate proizvedenu toplinu tokom saponifikacije može učiniti da duboko tkivo nastavi da ošteti. Zbog toga što je kompleks alkalno-denaturisanog proteina rastvoran, alkalni joni mogu dalje prodreti u duboko tkivo, uzrokujući oštećenja.

Dubina kaustične opekotine je obično više od dva stepena dubokog, oštrog bola. Rastvana nekroza prouzrokuje da se rana nastavlja da se produbljuje, izgorela parfema je mekana, pojavljuje se lepljiv klizav "zamagljiv sapun" ili "rotirani pasulj", nakon što je infekcija lako ujednačena sa sepsom rane. Kontakt sa noktom sa kaustikom postaće tanji, kalijum Umri gubitak sjaja, tako da se nokat ravna do ključa. Kontakt razređenog rastvora može učiniti da koža bude suha, ispucana i ispražnjena. Causticov iritacija parnog oka i iritacija gornjih disajnih puteva su jaki i mogu izazvati opekotine oka i gornjeg respiratornog organa.

Kalijum hidroksid (hemijski: Koh, tip: 56.11) bijeli prah ili čvrsta čvrsta materija. Tačka topljenja 360, tačka ključanja 1320, relativna gustina 2,044, tačka paljenja 52 ° F, kalijum humani indeks refrakcije N20 de 421, parni pritisak 1mmHg (719 Shan). Jaka alkalna i korozivna. Veoma je lako apsorbirati vlagu iz vazduha i apsorbovati ugljen-dioksid u kalijum. Rastvorljiv u oko 0,6 vruće vode, 0,9 hladne vode, 3 etanola, 2,5 glicerina. Velika količina toplote se proizvodi kada se rastvori u vodi, alkoholu ili tretmanu kiselina. Ph od 0 1 Mol L rastvora je 13.5. Srednji otrov, pola letala (pacov, usta) 1230m. Rastvorljiv u etanolu, slabo rastvorljiv u etru. Potassium Humate Ima vrlo jaka alkalna i korozivna svojstva i slična je soda.

1, koji se koristi kao sušenik, apsorbujući, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalcijuma, ali i za galvanizaciju, graviranje, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju kalijuma sirovina, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, proizvodnja kalijuma, bor, spironolakton, alkohol jetre, testosteron propionat. Koristi se u laganoj industriji za proizvodnju kalijum sapuna, Kalijum Humate alkalne baterije, kozmetike (kao što su hladnoće, kreme i šamponi). U industriji bojenja koja se koristi u proizvodnji redukcijskih boja, kao što je smanjenje plave RSN. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, graviranje i tako dalje. U tekstilnoj industriji, koja se koristi za štampanje i bojenje, beljenje i mercerizaciju, i veliki broj umjetnih vlakana, sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurškog zagrevanja i čišćenja kože i tako dalje.

3, hemijske osnovne sirovine, koje se koriste u medicini, dnevna hemija i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijuma humate, ugljendioksid i apsorbent vlage.

5. Dnevna hemijska industrija se koristi kao sirovina za proizvodnju prljavog sapuna, šampona, kreme, hladnoće, šampona itd. Farmaceutska industrija se koristi u proizvodnji flavonoida, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd