Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijum Humat Uzrok zamućenosti

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Sep 29, 2017

1, performanse skupljanja betona. Miješani sa kalijum hidroksidnim betonom, Kalijum Humat pri konzervaciji sobne temperature, prva dva mjeseca kontrakcije treba biti nešto veća, tri mjeseca nakon primjene smanjivanja betona manja od dodane.

2, odmrzavanje-odmrzavanje. Kalijum hidroksid pomešan sa betonom, gustina gustine od vremena nije velika, što ukazuje na njegovu kompaktnost, a time i na bolje performanse protiv zamrzavanja i odmrzavanja.

3, anti-mešovite osobine. Kalijum hidroksid sa betonom, Kalijum Humate naljepnicu o nepropusnosti od dodavanja koagulacije na nepropustljivost etikete je veća.

4, puzanje betona. Stepen lomljenja betona pomešan sa kalijum hidroksidom je manji od količine neaditivnog betona, a koeficijent lezenja je mali, Kalijum Humate pa može zadržati neophodne performanse kada se koristi u prednapregnutom bijelom tlu.

5, ostale osobine, dodavanje kaljenog hidroksida betona i korozije, kalijum humate itd. Općenito, u normalnoj upotrebi, nije utvrđeno da imaju negativne efekte.

Sa rastvorom kalijum hidroksida pre prve ne može direktno staviti čvrstu supstancu kalijum hidroksida u volumetrijsku bučku, jer će kalijum hidroksid rastvoren u vodi biti egzotermni, kalijum humat treba da se odmeri određena količina kalijum hidroksida u malu čašu

Uzmite 5,8 do 6 grama kalijum hidroksida u 1000 ml destilovane vode, Kalijum Humat destilovanu vodu pre upotrebe do isparavanja ugljen-dioksida, uzmite 3 grama kalijum hidroksida u bočicu sa malim kapacitetom, a zatim u 100 ml destilovane vode.

Zatim se lagano ubrizgavao u kuvana da ukloni CO2 i ohladi destilovanu vodu / deionizovanu vodu i stalno mešajući sa staklenom šipkom kako bi se čvrsta materija kalijum hidroksida u potpunosti rastvorila, Kalijum Humate, a potom i prirodno hlađenje, sa staklenim štapom u volumetrijska boca.

A zatim su se kuhali da uklonite CO2 i ohladili destilovanu vodu / deionizovanu vodu da operete staklo i čašu 3 do 4 puta, a losion u volumetrijsku bušilicu, a zatim zapreminski kapacitet bočice.

Otprilike pola sata kasnije, rješenje kalijevog hidroksida je uspješno.

Razlog za dejstvo tvrdoće tvrdog kalijevog hidroksida je to što reagent kalijevog hidroksida sadrži karbonat. Kad se alkoholu dodaju kalijum hidroksidni reagens, kalijum humat kalijum karbonat i natrijum karbonat koji su nerastvorni u alkoholu suspenduju se u alkoholu, što rezultira zamućenjem rastvora. Ključ za sprečavanje zamućenja rastvora je uklanjanje karbonata.

Ako želite da uklonite kalijum karbonat u standardnom rastvoru kalijum karbonata, samo uzmite potrebnu koncentraciju reagensa kalijum-hidroksida, Kalijum Humate, a zatim dodajte metanol, stresajte, ostavite je na stranu nedelju dana dok se rastvor ne isprazni, Odbacite precipitate.

Ali uklanjanje karbonata u čvrstom kalijum hidroksidu, kalijum humat ne može koristiti gorenavedenu metodu, jer je 95% sadržaja vode etanola visoko, biće dio karbonata rastvorenog u vodi, teško je odvojiti, zatim je potrebno čvrst kalijum hidroksid Dodajte 10% rastvora barijum hlorida (1L oko 3 5 mL rastvora barijevog hlorida), stoje oko dve nedelje, Kalijum Humate dok rastvor nije proziran, filtrira, odbaci talog, uzima rastvor.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd