Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijum Vlažan Jaka alkalna i korozivna

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jul 12, 2017

Kalijum hidroksid (hemijska formula: KOH, Kalijum Humat količina: 56.11) bijeli prah ili čvrsta čvrsta supstanca. Tačka topljenja 360 ~ 406 ℃, tačka ključanja 1320 ~ 1324 ℃, relativna gustina 2,044 g / cm3, tačka paljenja 52 ° F, indeks refrakcije n20 / D1,421, pritisak pare 1mmHg (719 ℃). Sa jakim alkalnim i korozivnim. Kalijum Humate Lako se apsorbuje vlaga u vazduhu i razdvajanje, apsorpcija ugljen-dioksida od kalijum karbonata. Rastvoreno u oko 0,6 delova tople vode, 0,9 delova hladne vode, 3 dela etanola i 2,5 dela glicerola. Kada se rastvori u vodi, alkohol ili sa tretmanom kiseline stvara mnogo toplote. Kalijum Humat pH rastvora 0,1 mol / L bio je 13,5. Srednja toksična, pola smrtonosna doza (pacov, oralno) 1230mg / kg. Rastvorljiv u etanolu, slabo rastvorljiv u etru. Kalijum Humat Veoma je jako alkalan i korozivan, njegova priroda i soda natrijum slična.

1, koji se koristi kao desikant, apsorbujući, kalijum humat za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kalijum humate kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). Humani kalij U industriji bojenja, za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. Kalijum Humate U tekstilnoj industriji, za štampanje i bojenje, Kalijum Humate beljenje i merceriziranje, i veliki broj koji se koristi za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Kalijum Humat Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za čišćenje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju, ugljendioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapunskog sapuna, sampon sapun, kalij humat krem, krem, krem, šampon i ostale sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.

Organizacija ima uticaj pečenja, može rastvoriti protein, Kalijum Humate formiranje alkalno denaturisanih proteina. Rešenje ili prašina prskaju na koži, Kalijum Humate posebno prskanje u sluzokožu, može proizvesti meku scab. Što je koncentracija rastvora veća, kalijum Humate je veća temperatura, jači je efekat. Spljošteni u oko, ne samo da može oštetiti rožnjaču, već i oštetiti oštećenje tkiva.

Maksimalna dozvoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Rad treba sprečiti dodirivanje kože i očiju, kao što je slučajno dodirnuti, vodu se može oprati oštećeni delovi, a zatim mokri sa 5% sirćetnom kiselinom, kalijumom Humate vinske kiseline, rastvorom hlorovodonične kiseline ili limunske kiseline; kao što je prskanje očiju, pažljivo primenite vodu ili fiziološki rastvor Sporno pranje 10 ~ 30 min, a zatim kliknite na 2% karivakaina ili 0,5% kardanskog rastvora. Rad treba da nosi tkanina celokupne radne odjeće, nosi gumene rukavice, manžetne, kalijume Humate predpise, nosi cipele i druge proizvode osiguranja rada, ruke treba obložiti neutralnom i hidrofobnom mastom.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd