Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijumova humana proizvodnja sirovina

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Sep 22, 2017

Mehanizam za oštećenje alkalnog opekotina je alkalija apsorpcije vode, tako da lokalna ćelijska dehidratacija, protein alkala i tkiva formira kompleks kompleksa proteina alkalija - denaturirani, masno saponifikovano masno tkivo kalijuma Humate, saponifikacija kalijuma humate vrućine može prouzrokovati da duboko tkivo nastavi da ošteti. Pošto je alkalno-denaturirani proteinski kompleks rastvorljiv, alkalni joni se dalje mogu prodreti u duboko tkivo, što uzrokuje oštećenje.

Caustic opekotine od olova su uglavnom duboke u više od dva stepena, Kalijum Humate žestoko nasilni. Raspuštanje rane da nastavi da produbljuje ranu, mekše je, bilo je lepljivom klizačem "sapunice" ili "gnječene tofu" -like promene, koje je lako komplikovano nakon infekcije sepse. Kontakt sa noktom s kavstičnom alkalijom će postati tanji, gubitak sjaja, tako da se šnilo ravno i čak žlica. Tanak rastvor može učiniti da se koža osuši, isprazni, navlaži. Kaustična para na očiju i nadražaj gornjeg respiratornog trakta jako može izazvati opekotine oka i gornjeg respiratornog trakta.

1, koji se koristi kao sušenik, upijajući, za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kalijum humate kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). U industriji boja za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, Kalijum Humate i veliki broj koji se koriste za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za uklanjanje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijuma Humate, ugljendioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapunskog sapuna, kalijum Humate šampon, meki sapun, krema, hladna krema, šampon i ostale sirovine. Kalijum Humate Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd