Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijum Humat Općenito

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Kalijum hidroksid Korišćenje ovog proizvoda je češće, Kalijum Humate specifična primena vrijednosti hemijske industrije je velika, a onda aplikacija ovog proizvoda puno, Kalijum Humate znamo koliko? Sledeći članak za svakoga da razradi pripremu vatrostalnog ljepila kalijum-hidroksid-a, skupimo se kako bismo saznali za to.

Metoda pripreme vatrostalne tečnosti: 8 kg granularnog kalijevog hidroksida, 7 kg natrijum karbonata u prahu (soda pepeo) (proizvedeno od strane Asahi Glass Co., Ltd.) i 30 kg metalnog silicijuma u reakcionom sudu, a zatim 60 L vode. U kojem je započela prirodna reakcija, kalijum humat sa dna kalijum hidroksida počeo je reagovati nasilno, u reakcionoj posudi od donje strane do gornje strane konvekcije.

Kada temperatura reakcije naraste prirodno, kalijum Humate temperatura reakcije je u opsegu od 80 do 90 ° C, a stanje reakcije je najaktivnije. Temperatura reakcije nije veća od 92 ° C. Reakcija se završava na oko 10 h, odvajajući čvrstu materiju i može se dobiti oko 48 L (oko 70 kg) vatrostalnog rastvora. Ostatak čvrstog materijala je metal silicijum blok, ako se opere vodom, ostavljajući oko 22 kg metalnih blokova silicijuma. Kalijum Humat U ovom preostalom metalnom silicijumskom bloku dodan je metalni silicijski blok od oko 8 kg i u drugu reakciju je dodato 30 kg metalnog silicijuma.

Na isti način kao u prvoj reakciji, u reakcioni sud su dodati 8 kg granularnog kalijum hidroksida i 7 kg natrijum karbonata u prahu (soda pepela) (proizvedeno od Asahi Glass Co., Ltd.), nakon čega sledi sekvencijalno dodavanje 22 kg metalnog silicijskog bloka i 8 kg novih blokova metalnih silicija, kalijum humata, a zatim dodavanjem 60 L vode da započne druga priprema vatrootporne reakcije.

U pripremi, u skladu sa prvim dodavanjem granularnog kalijum hidroksida, a zatim dodavanjem natrijum karbonata u prahu (soda pepela), zatim dodajte metal silicijum blok, Kalijum Humate, a zatim dodajte vodu u režimu dodavanja, počev od dna Reakcija kalijum hidroksida se može formirati gore i dolje Konvekcijska aktivna reakcija, koja je pripremila bolje performanse vatrostalne tečnosti.

Čvrsti kapacitet čvrstog kalijum hidroksida Verujem da smo čuli, ovaj proizvod na mnogo načina ima vrlo dobru primenu, kako bi se olakšalo razumijevanje svih, Potassium Humate bolje razumije ovaj proizvod, sljedeći Xiaobian posebno za sve koji će predstaviti sljedeći Čvrsti kalijum hidroksid do otpornosti na mast, skupimo se da saznamo o tome.

1, prvu pripremu vode od 85g u tepsiju za odmašćivanje, kalijum humat u narednom periodu, nakon čega sledi 21 g čvrstog kalijum hidroksida, 25 g natrijum sulfata, 5 g natrijum glukonata, 2 g natrijum alginata dodan u vodu za odmašćivanje, mešajući se da se rashlaži;

2, u drugoj plastičnoj kanti u ubrizgavanju 50 g vode i 3g aditiva A i 2 g aditiva B u burem mešanja 5-10min, tako da se potpuno istopi, od sipane u rezervoar, Kalijum Humate i biće Preostalih 37 g vode sipao u jedan, odnosno gubitak sredstva za odmašćivanje u prostoriji;

3, pojavu opšteg izgleda ulja, Kalijum Humate, samo u ovom sredstvu za odmašćivanje, potopite oko 10min da biste dosegli zadovoljstvo odmašćujućeg efekta, Kalijum Humate godine odmašćivanja, zapravo pored ulja i vode nakon pranja filma površine površine vode u proseku vodenog filma Jedina specifikacija za odmašćivanje je predviđena za najbolje vreme za uklanjanje radnog komada.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd