Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humani efekat kalijuma

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Mehanizam za oštećenje alkalnog opekotina je alkalija apsorpcije vode, Kalijum Humate, tako da lokalna ćelijska dehidratacija, alkalni i tkivni protein, u obliku alkalno-denaturisanog kompleksa proteina, saponizovano masno tkivo, saponifikacija toplote može prouzrokovati duboko tkivo da ostaje oštećena. Kalijum Humate Pošto je alkalno-denaturirani proteinski kompleks rastvorljiv, alkalni joni se dalje mogu prodreti u duboko tkivo, uzrokujući oštećenja.

Kaustične opekotine su obično duboke u dubini od više od dva stepena, žigoše nasilno. Raspuštanje rane za nastavak produbljivanja rane, mekanog mekog, potassium humate bio je lepljiv slip "sapunice" ili "rotirane tofu" -like promjene, koje su se lako komplikovale nakon infekcije oštećene sepse. Kontakt sa noktom s kavstičnom alkalijom će postati tanji, gubitak sjaja, tako da se šnilo ravno i čak žlica. Potassium Humate Thin rastvor može učiniti kožu suvim, ispucanim, lutanjem. Kaustična para na očiju i nadražaj gornjeg respiratornog trakta jako može izazvati opekotine oka i gornjeg respiratornog trakta.

1, koji se koristi kao desikant, apsorbujući, kalijum humat za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, kalijum Humate za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). Kalijum Humate U industriji bojenja, za proizvodnju redukcionih boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, i veliki broj koji se koristi za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, kalijum Humate se koristi i za metalurške grejače i za čišćenje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi saponifikacije, kalijum humani ugljen dioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapunskog sapuna, sampon za sampon, kremu, kremu, kalijum humatnu kremu, šampon i ostale sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija

Organizacija ima uticaj pečenja, može rastvoriti protein, formiranje alkalno denaturisanih proteina. Rešenje ili prašina prskanja na koži, naročito prskanje u sluzokožu, može izazvati meku scab. Što je koncentracija rastvora veća, to je veća temperatura, jači je efekat. Kalijum Humat Spljošten u oko, ne samo da može oštetiti rožnjaču, već i oštetiti oštećenje tkiva.

Maksimalna dozvoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Rad treba sprečiti dodirivanje kože i očiju, kao što je slučajno dodir, možete koristiti vodu za pranje oštećenih delova, kalijum humate i zatim mokro sa 5% sirćetne kiseline, vinske kiseline, solne kiseline ili rastvora limunske kiseline; kao što je prskanje očiju, pažljivo primenite vodu ili fiziološki rastvor Sporno pranje 10 ~ 30 min, a zatim kliknite na 2% karivakaina ili 0,5% kardanskog rastvora. Rad treba da nosi čvrsta tkanina izrađena od uniforme, Kalijum Humate nosi gumene rukavice, manžete, predpasnike, obuće i druge proizvode za osiguranje rada, ruke treba obložiti neutralnom i hidrofobnom mastom.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd