Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humani efekat kalijuma

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 26, 2017

Osnovne upotrebe kalijum hidroksida: neorganska industrija se koristi kao sirovina za proizvodnju kalijumovih soli, kao što su vodonik-fosfat, dva kalijuma itd. Hemijska industrija se koristi za proizvodnju sapuna, sapuna i kalijuma. , kremu, šampon i druge sirovine. Farmaceutska industrija se koristi za proizvodnju vanilina i drugih sirovina. Industrija boje se koristi za proizvodnju boje. Industrija baterija se koristi u proizvodnji alkalnih baterija.

Kalijum hidroksid se koristi kao sušenik, sorbent, koji se koristi za pripremu kalijum sapuna, oksalne kiseline i raznih soli, koji se takođe koriste u galvanizaciji, graviranju, litografiji itd .; kalijum se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina, kao što je kalijum karbonat itd. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum borohidrida, spironolakton, batil alkohola i testosteron propionata. Za proizvodnju kalijum sapuna, alkalne baterije, kozmetike u laku industriju (kao što su krema, krem ​​i šampon). U industriji boje, koja se koristi u proizvodnji redukovanih boja, kao što su smanjena plava, RSN itd.

Kalijum hidroksid se koristi u elektrohemijskoj industriji za galvanizaciju, graviranje itd. U tekstilnoj industriji koja se koristi u štampi i bojenju, beljenju i mercerizaciji i široko se koristi kao glavna sirovina za izradu sintetičkih vlakana i poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurgiju, grejanje i čišćenje kože. Hemijska osnovna sirovina, koja se koristi u medicini, svakodnevnoj hemijskoj industriji itd. Apsorbent koji se koristi kao analitički reagens, reagent saponizacije, ugljen-dioksid i vlaga, kao iu farmaceutskoj industriji.

Kakva je uloga kalijum hidroksida

1 kalijum hidroksid koji se koristi kao sušenik i apsorbent za oksalne kiseline i razne kalijumove soli, ali i za galvanizaciju, skulpturu, Shi Yin i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju kalijuma sirovina, kao što su kalijum permanganat, kalijum karbonat itd. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum borohidrida, spironolakton, batil alkohola, testosteron propionat. Za proizvodnju kalijum sapuna, alkalne baterije, kozmetike u laku industriju (kao što su krema, krem ​​i šampon). U industriji bojenja, koja se koristi u proizvodnji redukovanih boja, kao što je smanjena plava, RSN itd. U elektrohemijskoj industriji, koja se koristi u galvanizaciji, graviranju i sl. U tekstilnoj industriji koja se koristi za štampanje i bojenje, beljenje i merceriziranje , i široko se koristi kao glavna sirovina za izradu sintetičkih vlakana i poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurgiju, grejanje i čišćenje kože.

3. Osnovne hemijske sirovine, koje se koriste u medicini, dnevnoj hemijskoj industriji itd.

4. Koristi se kao apsorbent za analitičke reagense, reakcije saponizacije, ugljen dioksid i vodu.

5, dnevna hemijska industrija koristila je sapun, šampon i pranje mekog sapuna, kreme, krema, šampona i drugih sirovina. Farmaceutska industrija se koristi za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje se koristi u proizvodnji melaminskih boja. Industrija baterija se koristi u proizvodnji alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd