Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Potassium Humate Cleanliness

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 27, 2017

Prvo, čvrsti kalijum hidroksid propušta područje kontaminiranog područja u slučaju nužde, opkoljen znakom upozorenja, preporučuje se osobi za hitne slučajeve nositi gasne maske, Potassium Humate nositi hemijsku zaštitnu odjeću. Nemojte direktno kontaktirati izlivanje, čistom čistom sakupljenom u čistim čvrstim pokrivenim kontejnerima, sa malom količinom dodane vode, prilagođenom neutralnom, Potassium Humate, a zatim u sistem otpadnih voda. Takođe možete ispirati sa puno vode i razblažiti vodu u sistem otpadnih voda. Kao što je veliki broj curenja, sakupljeni nakon recikliranja ili bezopasnog odlaganja.

Drugo, zaštitne mere Zaštita disajnih organa: Ako je potrebno, nosite zaštitne maske.

Zaštitna odeća: nositi kombinezon (antikorozivne materijale). Zaštita ruku: Nositi gumene rukavice. Ostalo: Posle posla, tuširanje. Obratite pažnju na ličnu higijenu.

Treće, prve mere pomoći Čvrsti potassium hydroxide Kontakt s kožom: odmah isperite vodom najmanje 15 minuta. Ako postoji opekotine, liječenje. Kalijum Humat Kontakt s očima: Odmah podignite kapak, isperite tekućom vodom ili fiziološkim rastvorom najmanje 15 minuta. Ili isprati sa 3% borovim kiselim rastvorom. Liječenje. Udisanje: brzo od scene do svežeg vazduha. Po potrebi, kalijum Humate veštačko disanje. Liječenje. Gutanje: Odmah isprati kada je pacijent budan, oralno razblažiti sirće ili limunov sok.

Čvrsti kapacitet čvrstog kalijum hidroksida Verujem da smo čuli, ovaj proizvod na mnogo načina ima vrlo dobru primenu, kako bi se olakšalo razumijevanje svih, Potassium Humate bolje razumije ovaj proizvod, sljedeći Xiaobian posebno za sve koji će predstaviti sljedeći Čvrsti kalijum hidroksid do otpornosti na mast, skupimo se da saznamo o tome.

1, prvu pripremu vode od 85g u tepsiju za odmašćivanje, kalijum humat u narednom periodu, nakon čega sledi 21 g čvrstog kalijum hidroksida, 25 g natrijum sulfata, 5 g natrijum glukonata, 2 g natrijum alginata dodan u vodu za odmašćivanje, mešajući se da se rashlaži;

2, u drugoj plastičnoj kanti u ubrizgavanju 50 g vode i 3g aditiva A i 2 g aditiva B u burem mešanja 5-10min, tako da se potpuno istopi, od sipane u rezervoar, Kalijum Humate i biće Preostalih 37 g vode sipao u jedan, odnosno gubitak sredstva za odmašćivanje u prostoriji;

3, pojavu opšteg izgleda ulja, Kalijum Humate samo u ovom sredstvu za odmašćivanje uljepšava oko 10min da bi se postiglo zadovoljstvo efekta odmašćivanja, a za odmašćivanje godina zapravo pored ulja i vode nakon pranja površine površine površinske vode bilo je prosečno vodenog filma Jedina specifikacija za odmašćivanje je predviđena za najbolje vreme za uklanjanje radnog komada.

Za konfiguraciju sredstva za odmašćivanje kalijum-hidroksida, da li znate da se ovaj proizvod može koristiti kao čist agent vode, može manipulisati njegovim hidroksidom za kontrolu vode ph, Kalijum Humate, ali hidroksid ovog proizvoda može se koristiti i za odmašćivanje Agent, Kalijum Humate, njegova upotreba je veoma popularna, uključuje hemijsku industriju u različitim poljima, u poljoprivredi, popularizirana je proizvodnja.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd