Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Kalijum humani alkalni i korozivni

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jun 20, 2017

Kalijum hidroksid (hemijska formula: KOH, količina: 56,11) bijeli prah ili čvrsta čvrsta supstanca. Tačka topljenja 360 ~ 406 ℃, tačka ključanja 1320 ~ 1324 ℃, Kalijum Humate relativna gustina 2,044 g / cm3, tačka paljenja 52 ° F, indeks refrakcije n20 / D1,421, pritisak pare 1mmHg (719 ℃) . Sa jakim alkalnim i korozivnim. Lako se apsorbuje vlaga u vazduhu i razdvajanje, apsorpcija ugljen-dioksida od kalijum-karbonata. Rastvoreno u oko 0,6 delova tople vode, 0,9 delova hladne vode, 3 dela etanola i 2,5 dela glicerola. Kada se rastvori u vodi, alkohol ili sa tretmanom kiseline stvara mnogo toplote. PH rastvora 0,1 mol / L bio je 13,5. Srednja toksična, pola smrtonosna doza (pacov, oralno) 1230mg / kg. Rastvorljiv u etanolu, slabo rastvorljiv u etru. Ima veoma jaku alkalnu i korozivnu, Kalijum Humate svoju prirodu i kaustičnu soku sličan.

1, koji se koristi kao sušenik, upijajući, za proizvodnju oksalne kiseline i razne vrste kalijuma, ali i za galvanizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalijum, kao što je kalijum permanganat, kalijum karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalijum bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U laku industriju za proizvodnju kalijum sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (kao što su hladna krema, krema i šampon). U industriji boja, Kalijum Humate za proizvodnju boja, kao što je smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrohemijskoj industriji, za galvanizaciju, skulpturu i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za štampu i bojenje, beljenje i mercerizaciju, i veliki broj koji se koristi za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Pored toga, koristi se i za metalurške grejače i za uklanjanje kože i tako dalje.

3, hemijske sirovine, za medicinu, hemikalije za kućanstvo i tako dalje.

4, koristi se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijuma Humate, ugljendioksid i apsorber vlage.

5, hemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, sampon za sampon, kremu, kremu, kremu, šampon i druge sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija bojenja koristi se za proizvodnju melaminskih boja. Industrija baterija se koristi za proizvodnju alkalnih baterija.

Organizacija ima uticaj pečenja, Kalijum Humate može rastvoriti protein, formiranje alkalno denaturisanih proteina. Rešenje ili prašina prskanja na koži, naročito prskanje u sluzokožu, može izazvati meku scab. Što je koncentracija rastvora veća, to je veća temperatura, jači je efekat. Spljošteni u oko, ne samo da može oštetiti rožnjaču, već i oštetiti oštećenje tkiva.

Maksimalna dozvoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Rad treba sprečiti dodirivanje kože i očiju, kao što je slučajno dodirnuti, vodu se mogu oprati oštećeni delovi, a zatim mokri sa 5% sirćetne kiseline, vinske kiseline, hlorovodonične kiseline ili rastvora limunske kiseline; Kalijum Humate kao što je prskanje oka, primena vode ili fiziološkog rastvora pažljivo Spori se 10-30 min, a zatim kliknite na 2% karivakaina ili 0,5% kardanskog rastvora. Rukovanje nosi tkanina cjelokupne radne odjeće, nositi gumene rukavice, manžete, predpasice, obuću i druge proizvode osiguranja rada, ruke treba prevučiti neutralnom i hidrofobnom mastom.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd