Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humijska kiselina se široko koristi

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jun 20, 2017

Od dinastije Ming Li Shizhenovog "Compendium of Materia Medica" u "Wujin San", huminske kiseline su korišćene više od 400 godina ljudske istorije, humana kiselina i inostranstvo u otkrivanju i ekstrakciji huminske kiseline je puna 220 godina. Trenutno postoji 70 kategorija huminske kiseline koje su objavljene direktno ili indirektno u svetu. Kao organske sirovine, humana kiselina se široko primenjuje u poljoprivredi, šumarstvu, stočarstvu, ekolonu, ribarstvu, nafti, hemijskoj industriji, građevinskim materijalima, lakoj industriji, medicini, zaštiti životne sredine i tako dalje. Mnoga polja. U ovom trenutku, Humic Acid glavni proizvodi za poljoprivrednu proizvodnju su: fulvic kiselina organska - neorgansko đubrivo i fulvic kiselina kao sirovine pakovanja đubriva Kamei bonus, Jinli, profit, biljni hormoni, izmjene tla, sušna sredstva, pesticidi agenti.

Huminska kiselina je vrsta prirodne organske materije. To je proizvod starih biljaka koji rastavljaju i sintetizuju mikroorganizme. Ima slabu kiselost, apsorpciju vodene kiseline, koloid, adsorpciju, jonsku razmjenu, kompleksaciju, redoks i fiziološku aktivnost. Čekaj. Prema veličini i rastvorljivosti molekulske mase humke kiseline podeljene su na fulvičnu kiselinu, hlorovodoničnu kiselinu i crnu fulvic kiselinu. Humijska kiselina Fulvinska kiselina karakteriše njegova mala molekulska masa, kisele grupe, rastvorljive u kiselini, alkaliji i vodi, lako se mogu koristiti biljne apsorpcione osobine, koje se široko koriste u poljoprivrednoj proizvodnji. Biohemijska fulvična kiselina se prečišćava nakon temeljne fermentacije fulvične kiseline, koja pored fulvične kiseline sadrži i 17 vrsta amino kiselina, proteina, nukleinskih kiselina, vitamina, šećera, različitih enzima, različitih mikrohranjivih elemenata.

Američka studija humane kiseline u poljoprivredi 2002. godine ukazala je na to da će se 50% ili više đubriva, insekticida, fungicida, herbicida i vode smanjiti ako se koriste željene humane kiseline.

Huminska kiselina je tradicionalna kineska medicina, uloga koja nije najsnažnija, iako brzi efekat, ali uglavnom spor, glavno omekšavanje biljaka biljaka, ostavljajući ravnotežu jona i janga, da bi postigli bolest i poboljšali vitalnost biljaka i imunitet

Huminska kiselina može biti glavni agens i dve vrste sredstava u lek, niz efekata, može imati raznovrsnu kompatibilnost, koristiti svoje razne funkcije, potrebno je imati dubinsko razumijevanje toga, naročito s drugom kompatibilnošću pesticida Efikasnost smanjenja, ali i potreba za detaljnim i odgovarajućim razumevanjem i vrhunskim profesionalnim i tehničkim.

Ovde smo da objasnimo huminske kiseline koje sadrže humu kiselinu, fulvičnu kiselinu i njegove soli i biokemijsku fulvik kiselinu, oksidovane fulvove kiseline i degradaciju uglja fulvove kiseline, one su prirodne organske makromolekule, ne sadrže nikakve hemijske hormone, mogu poboljšati imunitet, promovisati rast i razvoj biljke, promovisati enzimske reakcije, promovirati razne metabolizme, kontrolisati vrijeme i prostor izražavanja gena, promovisati preživljavanje ćelija, promovirati klijavost semena, ubrzati proizvodnju kalusa i promovirati korenje, u kojem fulvična kiselina i biljne pore za smanjenje otpornosti na sušu, zemljište sa zadržavanjem vode, adsorpcija humane kiseline, aminokiselina i azot može dati svojstva itd., uglavnom za proizvodnju otpornih na sušu - korenje, retardanti rasta biljaka, promovisanje proizvodnje agenata i prilagođavanje hemijski sastav biljaka za poboljšanje kvaliteta usjeva i drugih efekata. Osim toga, supstance huminske kiseline imaju i rast medijacije, prevenciju antibakterijskih bolesti, insekticid i druge bolesti.

Efekti i aktivnosti Humične kiseline na tlu

1, oplođivati ​​plodnost zemljišta, poboljšati tlo, promovisati formiranje aglomerata, kako bi usjeva obezbedila adekvatnu vodu, hranjive materije, naročito za fiziološku salinu za poboljšanje efekta, je očiglednije.

2, huminska kiselina je sredstvo za sporo oslobađanje azota i stabilizator, sinergist fosfatnog đubriva, sredstvo za zaštitu od kalijuma, je mali agent za sastavljanje elemenata hranjivih sastojaka, humidno kiselinsko sredstvo za helatiranje, sinergijski efekat đubriva. Dodavanje humane kiseline u složeno đubrivo može smanjiti fiksaciju i gubitak raspoloživih hranljivih materija i povećati stopu iskorišćenja. To je dobar sinergist tla, sporo oslobađanje i poboljšanje.

(1) da bi se poboljšalo korišćenje azota, sporo otpuštanje azota.

(2) da smanjite tlo na raspoloživom fosforskom fiksiranju i promovišete korijere usjeva do apsorpcije fosfora.

(3) da smanjite tlo na apsorpciji fiksiranog kalijuma, humana kiselina, tako da je teško otpustiti kalijum, poboljšati iskorišćenost.

(4) radi poboljšanja aktivnosti mikrohranjivih elemenata u tlu.

3, da bi se prekinulo sabijanje tla, inhibicija bolesti prerađenih u tlu, poboljšati jačanje tla, adsorpcija, propustljivost, posredovati pH zemljišta, prilagoditi temperaturu zemlje, povećati kapacitet vode i đubriva u tlu.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd