Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humijska kiselina Da bi igrao efektivnu ulogu

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: May 18, 2017

Huminska kiselina je velika molekulska organska supstanca u prirodi. U različitim poljima se primenjuje, u procesu sadejstva grožđa, upotrebom đubriva, Humic Acid ima vrlo dobar efekat.

1. Huminske kiseline mogu igrati sinergijski efekat na đubriva, a pored efekta dodavanja đubriva zajedno, mogu takođe rešiti ostatak đubriva u tlu.


2. Može poboljšati agregatnu strukturu tla, odvoditi primjenu organskog đubriva, najvažnija uloga je povećanje propustljivosti zemljišta, Humic Acid poboljšana agregatna struktura zemljišta, huminska kiselina također ima ovu karakteristiku.


3. Povećanje aktivnosti korisnih mikroorganizama, zbog čega mnogi ljudi vole da dodaju bakterijsko đubrivo da baziraju đubrivo, a humane kiseline mogu povećati svoju aktivnost.


4. Da bi se poboljšala fiziološka zemljišta, humana kiselina, formiranje mnogih slanih tla je posledica kapilarnosti sitnih čestica u tlu i dugoročne akumulacije soli u đubrivo. Humijska kiselina može promovisati formiranje velikih granularnih agregata i smanjiti kapilarnost za upravljanje fiziološkim rastvorima soli. Očigledno je uticaj huminske kiseline na umirujuće sadnice plitkih korena u slanoj zemlji.


5. Poboljšana kisela tla, koja ne samo da regulišu slano zemljište, već i poboljšavaju kiselu tlu.


Dodati: Važno je napomenuti da nakon grožđa u kombinaciji sa tretmanom humke kiseline ne samo da može postići navedene prednosti, već može i da promoviše prekid korenja. Mnoga preduzeća su sada također u proizvodnji humane kiseline složene đubriva, Humic Acid, ali dobre ili loše, treba ispraviti pravi izbor proizvoda.

Termin "humana kiselina" je i dalje problem. Naučnici zemljišta naglašavaju mikrobiološku ulogu procesa formiranja, insistirajući na tome da se zove huminska kiselina. Hemijski lekar, sa glavnom evolucijom iz biljke, trebao bi se nazvati "humana kiselina". Trenutno je humična kiselina u oblasti primene u industriji, općenito generalna "humična kiselina".

Budući da humične kiseline nisu čiste supstance, one su tipovi supstanci i kompleksne smeše. Njegov sastav se značajno razlikuje od izvora, plus u poslednjih nekoliko godina Humična kiselina još uvek definiše prirodu humane kiseline od fermentacije, ali se zove "humana kiselina".


Koncept humnih kiselina u širokom spektru značenja je: ostaci životinja i biljaka, uglavnom ostataka biljaka, kroz mikrobiološko raspadanje i transformaciju, kao i niz geohemijskih procesa koji su uzrokovani i akumulirani od strane klase organskih supstanci.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd