Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Huminske kiseline metoda skladištenja

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Huminske kiseline je naširoko koristi organski materijal u prirodi, naširoko koristi u poljoprivredi, šumarstvu, stočarstvu, nafte, kemijski građevinski materijali, medicina, zdravlje, zaštitu okoliša i drugih područja. Pogotovo sada, promicanje izgradnje ekološke poljoprivrede, zagađenje-free poljoprivredne proizvodnje, zelena hrana, bez zagađenja okoliša i tako dalje, napraviti "huminske kiseline" vrlo Hvaljen. Ispostavilo se da ljudski život ne može živjeti bez huminske kiseline.

Huminske kiseline se ostaci biljaka i životinja, uglavnom ostataka biljaka, kroz razgradnje i transformacije mikroorganizama i nakupljanje klasa organskih tvari kroz niz procesa geokemijskih procesa. To je zapanjujući iznos, milijardama tona. Rijeke i jezera, tlo ugljena, većina površine ima svoj trag. Zato što je široko prisutna, utjecaj na zemlji je također super, koji uključuju ugljikov ciklus, mineralna migracija akumulacije, plodnost tla, ekološke ravnoteže i druge aspekte. Količina huminske kiseline sadržane u tlu je najveći, ali sadržaj je manje od 1% u prosjeku, i količinu slane vode nije mala, ali je koncentracija niža. Huminske kiseline resurse koji su najviše obećava se iskorištenom su nisko-kalorične uglja, kao što su treset, lignit i Ukošenje ugljena. Među njima, huminske kiseline dosegne 10-80%. Kina je ugljena rezerve su vrlo bogati. Prema podacima, ima 5 milijardi tona Treseta, 126.5 milijuna tona lignita i statistike na raspadanje ugljena. U tom smislu, proizvodnja i primjena huminskih kiselina je također jedan od aspekata kemijske industrije ugljena. Temeljna struktura huminske kiseline makromolekula je aromatski prsten i lipida prsten, koji imaju funkcionalne grupe kataliziraju, hidroksilnih, karbonil, quinone i methoxyl.

Opstanak statusa quo

Humus je proizvela biološki materijal smrti, kao što su lignina, koji mogu biti degradirana prema mikrobne razgradnje i ne može biti dodatno smanjena. Svoje specifične izvedbe i struktura ovise o određenim uvjetima određenom uzorku od izvor vode ili tla. Međutim, iako izvor humusa je drugačiji, predstava je vrlo sličan. Huminske kiseline mogu se podijeliti na tri glavna dijela u tlu i sedimentu: Huminske kiseline (HA), fulvinske kiseline (FA) i humin (HM). HA je topiv u bazi, ali ne otapa se u vodi i kiselina; FA je topiv u alkalije i topiv u vodi i kiselina; A HM je topiv u razrijeđenom alkalijskih, netopljivi u vodi i kiseline. Sposobnost razdvojiti metalne Ione u vodi kako bi se olakšao prijenos hranjivih elemenata na usjeve i poboljšavaju strukturu tla je pogodna za rast usjeva. Ona ima funkciju razmjene, adsorpcija, kompleksacija i koloidno srebro metalnih iona; Kao polielektrolitni disperzivna sustavu, ona ima funkciju koagulacije, geliranja i disperzija. Huminske kiseline molekule imaju određeni broj slobodnih radikala, koji imaju fizioloških aktivnosti.

Metoda proizvodnje

Može stvoriti Regeneracija huminske kiseline po umjetnom oksidacije (kao što su klima, ozon ili dušične kiseline liječenje), kao što su nitratne huminske kiseline. Metodu ekstrakcije je prvo tretirati sa kiselinom, uklonite pojedine minerale i ekstrakt s razrijeđenom alkalijsko otopine i kiseline zakiseljavanje, a zatim huminske kiseline oborine se mogu dobiti. Prema topljivosti huminske kiseline u otapalima, može se podijeliti u tri komponente: jedan topiv u aceton ili etanol se zove smeđe saproic kiselina; Netopivi dio aceton se zove crni saproic kiseline; Dio koji je topiv u vodi ili razrijediti kiselina se zove žućkaste kiseline. Temeljna struktura huminske kiseline makromolekula je aromatski prsten i lipida prsten, koji imaju funkcionalne grupe kataliziraju, hidroksilnih, karbonil, quinone i methoxyl. Ona ima funkciju razmjene, adsorpcija, kompleksacija i koloidno srebro metalnih iona; Kao polielektrolitni disperzivna sustavu, ona ima funkciju koagulacije, geliranja i disperzija. Huminske kiseline molekule imaju određeni broj slobodnih radikala, koji imaju fizioloških aktivnosti.

Metoda skladištenja

Koristiti čistu i suhu 200kg kotače bubnja paket. Ovaj proizvod je mokro i jak. Mora se čuvati u suhim i zračnim prostorima izvan skladišta. Zabranjeno je izlagati kiši. Proces transporta treba izbjegavati nasilne sudara u slučaju loma. Prtljage jamstveni rok je godinu dana.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd