Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humijska kiselina Najbolji efekat

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Prvo, đubrivo humane kiseline se bira po metodi primjene. Ako se koristi kao impuls, navodnjavanje kapanjem ili folijarno prskanje, preporučuje se upotreba kalijum humata, humani kiselina amonijum humata ili fulvove kiseline, amonijum fenvalerata. Ako se koristi kao osnovna aplikacija za đubrivo, Humic Acid se preporučuje da se izabere amonijum huminska kiselina ili amonijum nitrat humat i druga đubriva, aplikacija treba obratiti pažnju na zakopane u zemljištu, jer amonijum humokove kiseline i amonijum bikarbonat predstavljaju proizvod kombinacija, Humic Acid lako se isparava, Shi ili prskanje listova. Pored toga, ne primenjujte natrijum humat u zemljama sa visokom pH (fiziološki rastvor).

Drugo, prema žetvenim preferencijama i rastućim čvorovima odaberite humani kiselino đubrivo. Na primer, prema voćarskim stablima, naglasak na đubrenju u padu đubriva, gnojiva kalijuma, humane kiseline prolećno đubrenje fokusira se na azotno đubrivo, diferencijaciju klijanja fokusiranje na fosfatno đubrivo i kalijumsko đubrivo, do perioda povećanja plodova moraće se fokusirati na azot đubriva, Humic Acid kalijevog đubriva, kalcijum đubriva i mikro-đubriva. Pored toga, ali i sa preferencama đubrenja useva. Na primer, voćna stabla, povrće jaja, duvan, šećerna trska, itd. Su kalijevi usevi, Humic Acid najbolja primena kalijum humatnog đubriva.

Na kraju, đubrivo huminske kiseline se bira na osnovu kategorije useva i troškova. Humijska kiselina Humina kiselina u skladu sa vrstom i količinom hranljivih materija podeljena je na humicnu kiselinu elemente đubriva, humih kiselina (mešano) đubriva, organske đubrive humane kiseline, humane kiseline - neorganske smeše, đubriva u humani kiselini.

Za povrće i voće, možete odabrati organsku đubrivo humidne kiseline, organske organske organske organske organske supstance ili elemente u tragovima humane kiseline u đubrivi, humana kiselina ova đubriva, upotreba huminske kiseline, u organskoj materiji može doseći 20% do 45%, može efikasno poboljšati ukus i boju usjeva. Ako se koristi kao prskanje prskanjem ili lišćem, preporučljivo je odabrati humusnu kiselinu ili fulvrosku kiselinu koja se rastvara u vodi, iako je veća cijena tih đubriva, ali brzo, efikasno i stoga se koristi za veću vrijednost ekonomskih usjeva. Iako se humana kiselina može koristiti tokom cijelog perioda rasta usjeva, Humična kiselina, ali iz ekonomskih razloga, nakon presađivanja biljaka, prije cvijeta, nabrekne, obrnite boju četiri ključna perioda svakog impulsa 1 ~ 2 puta, otoka i boje Kombinirano sa efektom prskanja biće bolje.

Od dinastije Ming Li Shizhenovog "Compendium of Materia Medica" u "Wu Jin San", humidna kiselina je ljudska aplikacija bila 400 godina istorije, u zemlji je pronađena huminska kiselina i izvučena od punih 220 godina. . Trenutno je svet objavio direktnu ili indirektnu primenu humidne kiseline 70 kategorija, pošto su organske sirovine široko rasprostranjene u poljoprivredi, šumarstvu, stočarstvu, potomstvu, ribarstvu, nafti, hemijskim, građevinskim materijalima, ljekovitoj industriji, medicini, Humiću Kiselinska zaštita okoline Mnoga polja. Trenutno su glavni proizvodi za poljoprivrednu proizvodnju: organska fulvinska kiselina - neorgansko đubrivo i fulvična kiselina kao sirovine pakovanja đubriva Kamei bonus, Jinli, profit, biljni hormoni, izmjene humke kiseline, suše, pesticidi agenti.

Huminska kiselina je vrsta prirodne organske materije. To je proizvod drevne biljke koja raspada i sintetizuje mikroorganizme. Ima slabu kiselost, apsorpciju vode, koloid humične kiseline, adsorpciju, jonsku razmjenu, kompleksaciju, redoks i fiziološku aktivnost. Čekaj. Prema veličini i rastvorljivosti molekulske mase humke kiseline podeljene su na fulvičnu kiselinu, hlorovodoničnu kiselinu i crnu fulvic kiselinu. Humijska kiselina Fulvinska kiselina karakteriše njegova mala molekulska masa, kisele grupe, rastvorljive u kiselini, alkaliji i vodi, lako se mogu koristiti biljne apsorpcione osobine, koje se široko koriste u poljoprivrednoj proizvodnji. Biohemijska fulvična kiselina se prečišćava nakon temeljne fermentacije fulvične kiseline, koja osim sadrže fulvičnu kiselinu, humana kiselina, ali sadrži i 17 vrsta amino kiselina, proteina, nukleinskih kiselina, vitamina, šećera, raznih enzima, različitih mikroelementnih elemenata .

Huminska kiselina je tradicionalna kineska medicina, Humična kiselina, koja nije najjaču ulogu, iako je brz efekat, ali uglavnom spor, glavno omekšavanje biljnog stanja, ostavljajući ravnotežu đina i janga, kako bi se postigao tretman bolesti i poboljšao vitalnost biljaka i imunitet


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd