Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Humijska kiselina se oslanja na kiselinu u kondicioniranje

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Ako je tlo samo mali pesak i voda, onda se pesak lako raspada. Humijska kiselina je lepak koji ne raspada peskom. Ako se voda ubrizga u pesak, Humična kiselina ili temperatura se povećava, voda se brzo isparava; ili će voda brzo zaustaviti. Humijska kiselina Međutim, ako se huminskoj kiselini dodaju u pesak i vodu, isparavanje vode se smanjuje s jedne strane, a s druge strane smanjuje gubitak vlage, posebno molekula vode koji su duboko kompatibilni sa huminom kiselinom. Ako se iste količine mešavine peska i humke kiseline, Humic Acid smeša ne može apsorbovati više vode, a voda nije lako izgubiti. Huminska kiselina može učiniti da tlo stvori određenu podršku, podržava rast usjeva. Dakle, huminska kiselina je sredstvo za zadržavanje vode u tlu.

Huminska kiselina ima snažnu sposobnost heliranja da helatira gotovo sve hranljive sastojke potrebne za rast biljaka. Na primjer, u zemljištu je mnogo karbonatnih jona. Kalcijum joni potrebni za rast bilja lako se privlače karbonatnim jonima. Formiranje kalcijum karbonata, ali ako postoji situacija sa humanom kiselinom, nije isto, huminska kiselina će biti čvrsto zaključana, kako bi se to sprečilo i karbonatni joni u kontaktu, tako da je kalcijum ioni neće biti fiksirani, kalcijumovi joni bez humane kiseline će biti apsorpcija biljaka, povećati potrebni kalcijum za rast biljke. Slično tome, postoje i drugi hranljivi sastojci, kao što je cink iz magnezijuma.

Poslednjih godina, prekomerna upotreba đubriva u poljoprivrednim zemljištima, tla nije acidifikacija je zasipanje. Kiselina koja se oslanja na alkale da bi se neutralisala, alkali da se oslanjaju na kiselinu na uslove. U hemijskim eksperimentima postoji klasa supstanci pod nazivom "pH pufer", pufer je i priroda kiseline, humana kiselina i priroda baze. Kada je kiselina dodata u pufer, pufer da igra sopstvenu alkalnu, i uticaj kiseline, tako da stepen zakisljenja postaje veoma spor. Humijska kiselina je takav bafer. U stvari, supstance huminske kiseline u kiselom tlu imaju dobre performanse, ključ je u tome što može helati toksične aluminijumske ione. Eksperimentalni podaci pokazuju da se kiselinski sadržaj aluminijuma viška, humana kiselina može umotati u jonima od aluminijuma, tako da je kontakt sa aluminijumom i biljkama isti isti razlog zbog čega su teški metali kao što su olovo i kadmijum, humijska kiselina, pa je jedinstvena priroda toga postati antidot tla.

Ako poboljšamo samo fiziološko zemljište, direktna primena praha humene kiseline u prahu može biti, ali mora biti besplatna sirovina koja sadrži humusnu kiselinu Caixing, Humic Acid sa visokim kalcijumom i ugljenikom magnezijuma humine kiseline, njegova uloga nije velika;

Ako želimo da koristimo đubrivo, prema različitim periodima, upotreba soli humične kiseline, kao što je kalijum gumske kiseline ili amonijum humat, ili izbor proizvoda fulvene kiseline;

Ako je ekonomija usjeva relativno visoka, Humic Acid možemo odabrati bolju apsorpciju proizvoda fulvične kiseline, kao što su voće i povrće u periodu selekcije kalija kalijevog fulvata.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd