Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Uticaj Humic Acid Fertilizer je važniji

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Uljana humana kiselina pogodna je za sve vrste zemljišta, Humična kiselina, ali pod različitim uslovima zemljišta, efekat prinosa je drugačiji. Ispitivanje proizvodnje dokazano je:

① nedostatak organske materije u polju malih i niskih prinosa, humana kiselina povećava prinos humične kiseline đubriva; plodno tlo u đubriva visokog prinosa na primjenu đubriva u humani kiselini, ali takođe povećava prinos, ali je stopa relativno loša neplodna tla.

② loša struktura pijeska, slanog zemljišta, kiselina crvenog zemljišta talog humičnog đubriva, efekat prinosa je naročito evidentan.

(3) Sadržaj hranljivih materija zemljišta imao je veliki uticaj na prinos humusne kiseline đubriva. Rezultati pokazuju da je prinos amonijum huminske kiseline bio veći od humotne kiseline, humana kiselina i efekta huminske kiseline i fosfora na tlu je bio nizak. Manje, azot i fosfor ozbiljna neravnoteža u tlu ili na tlu je stabilnija na tlu, efekat đubriva je značajniji.

④ vlažna kiselina, humidna kiselina, humidna kiselina đubriva može da apsorbuje vodu, poboljšava stanje prozračnosti, pojavu usjeva, koren kose povoljan; suvo i suvo zemljište, humana kiselina, Humic Acid humic acid đubriva može da apsorbuje vodu, vodu, održava vlagu u tlu, smanjuje isparavanje i poboljšava otpornost na sušu. Potrebno je napomenuti da je đubrivo humane kiseline đubrivo visoke vode, Humic Acid Humic Acid suvo zemljište sa navodnjavanjem, efekat će biti bolji.

Prvo, đubrivo humane kiseline se bira po metodi primjene. Ako se koristi kao Chong Shi, navodnjavanje kapanjem ili folijarno prskanje, preporučuje se upotreba kalijum humata, amonijum humata ili kalijum fulvata, amonijum fenvalerat. Ako se koristi kao osnovna aplikacija za đubrivo, Humic Acid se preporučuje da se izabere amonijum huminska kiselina ili amonijum nitrat humat i druga đubriva, aplikacija treba obratiti pažnju na zakopane u tlu, jer amonijum humokove kiseline i amonijum bikarbonat predstavljaju proizvod kombinacija, jednostavno iscrpljivanje, Shi ili prskanje listova. Pored toga, ne primenjujte natrijum humat u zemljama sa visokom pH (fiziološki rastvor).

Drugo, prema žetvenim preferencijama i rastućim čvorovima odaberite humani kiselino đubrivo. Na primer, prema voćarskim stablima, naglasak na đubrenju u padu đubriva, Humic Acid kalijevog đubriva, opružno oplemenjivanje fokusira se na azotno đubrivo, klijanje i diferenciranje fokusa na fosfatno đubrivo i kalijumsko đubrivo do perioda ekspanzije voća treba da se fokusira na azotno đubrivo, kalijumsko đubrivo, kalcijumsko đubrivo i mikro-đubrivo. Pored toga, ali i sa preferencama đubrenja useva. Na primer, voće, povrće od jaja, duvan, šećerni trske, itd. Su kalijevi usevi, najbolja primena kalijum-humatnog đubriva.

Na kraju, đubrivo huminske kiseline se bira na osnovu kategorije useva i troškova. Humijska kiselina Humina kiselina prema tipu i količini hranljivih materija podeljena je na humusnu kiselinu, u humani kiselini (mešano) đubrivo, organska đubriva u humani kiselini, organska humana kiselina - neorgansko složeno đubrivo, humane kiseline đubriva.

Za povrće i voću, Humic Acid možete odabrati organsko đubrivo humane kiseline, organske organske organske organske organske organske supstance ili elemente u tragovima humke kiseline u đubrivo, ova đubriva, upotreba huminske kiseline, u organskoj materiji može doseći 20% do 45%, može efikasno poboljšati ukus i boju usjeva.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd