Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Priča iz ekstrakta morske alge

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jun 27, 2018

Ekstrakt morske alge se sastoji od azota, fosfora i kalijuma, organskih materija, ekstrakta morskih algi, rafinisane huminske kiseline, amino kiselina , proteina, korisnih aktivnih bakterija i drugih sirovina. Posebno je dodato sa agensima za ukorenjavanje, elementima u tragovima, itd., I prečišćenim naučnom formulom. Razvoj morskih algi prošao je kroz tri faze: raspadanje morskih algi → pepeo algi (prah) → ekstrakti morskih algi. Dakle, prirodno đubrivo morskih algi je najtraženije đubrivo za razvoj organske poljoprivrede.


Ekstrakt morskih algi može raditi u skladu sa ekosistemom biljnih i tla. Sadrži prirodna jedinjenja. Na primjer, natrijum-alginat je prirodni uslov za tretiranje tla koji unapređuje stvaranje agregata tla, poboljšava prostor pora u tlu i koordinira čvrste supstance u tlu.

Proporcije tečnosti i gasa će obnoviti prirodnu gustu biljaka izgubljenu zbog preopterećenih tla i hemijskog zagađenja, povećati biološku aktivnost zemljišta, povećati oslobađanje raspoloživih hranljivih materija i olakšati rast korijena i poboljšati otpornost usjeva.


Kontinuirana upotreba ekstrakta morskih algi može poboljšati zemljište, promovirati duboko ukorenje usjeva, povećati imunitet, uništiti štetne bakterije, jaja, smanjiti količinu pesticida i smanjiti štetnost fitotoksičnosti i đubriva. Dugotrajna upotreba može opustiti zemljište, učiniti usjeve otporne na visoku temperaturu, sušu, povećati temperaturu, sprečiti zamrzavanje i otporati na tešku težinu, tako da usevi mogu u potpunosti da apsorbuju hranljive materije azota, fosfora i kalijuma u tlu, poboljšati fotosintezu usjeva, poboljšati metabolizam i učiniti hranljive materije. Stopa iskorišćenja dostiže najveću vrednost, a efekat povećanja proizvodnje je veoma značajan.


Tradicionalna hemijska đubriva imaju jedinstveni efekat đubriva i ozbiljno zagađenje, a dugotrajna upotreba će rezultirati uništavanjem tla. Đubrivo morske alge je prirodni ekstrakt morskih algi koji je bezopasan za ljude i stoku i nema zagađenje okoline. Navedena je kao specijalno đubrivo za organsku hranu u inostranstvu. Ekstrakti morskih algi i serijski proizvodi su veoma pogodni za proizvodnju zelene hrane i organske hrane u Kini. Funkcije ekstrakta morskih algi i serijskih proizvoda čine nedostatak tradicionalnih organskih đubriva u Kini i sporiju efikasnost đubriva. Njegova primena će pomoći kineskim poljoprivrednim proizvodima da uđu na međunarodno tržište. Prema statističkim podacima, u Kini postoji više od 100 vrsta velikih ekonomskih morskih algi, među kojima nedostatak vrsta visoke efikasnosti i bogatih resursa nema. Izgledi za razvoj i primjenu đubriva od morskih algi su široki.

image.png

Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd