Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Tri problema treba platiti pažnju prilikom primjene organskog đubriva u lubenica.

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: May 16, 2018

Kako je modernizacija poljoprivrede viša i veća, organski proizvodi su sve popularniji. Vladina podrška i značaj potrošača čine organsko organsko đubrivo brzo razvijene i igraju važnu ulogu u poljoprivrednoj proizvodnji. Organsko đubrivo je rezultat korišćenja biljke za kultivaciju ili divlje zelene đubrive, kroz ulogu mikroorganizama u tlu, pod odgovarajućim uslovima, elementima kroz mineralizaciju, a zatim se vraćaju u zemljište, koje se absorbuju usjevi.

Za poljoprivrednike, odgovarajuće đubrivo treba pažljivo odabrati u mnogim poljoprivrednim đubrivima za podizanje poljoprivrednih kultura. Sadržaj i kvalitet proizvoda treba biti izmereniji. Zbog toga se preporučuje odabrati biljna organska đubriva kao dobra, lako se apsorbuju od useva i promovišu fotosintezu zelenih biljaka.

Izbor organskog đubriva je ključ. Mnoge lubenice se gajuju u brdovitim predelima. Zemlja je siromašna i siromašna, a sloj tla nije dovoljno dubok. Organsko đubrivo iako ima mnogo prednosti, ali to nije dovoljno za organske, ipak mora da stvori kompletan set primene neorganskih sastojaka đubriva, kalijum sulfatnih složenih đubriva, posebno kombinacija organskog i neorganskog đubriva, odloženo kombinovano organsko đubrivo , efikasno promovišu uzvišenje šećera u lubenica, puno igraju sveobuhvatnom efektu različitog đubriva.

image.png

Primijeniti tehnike. Prvo, organsko đubrivo mora da se koristi 15-20 dana pre početka sjemenja lubenice, rana primena može videti efekat rano, efekat će biti loš; Drugi je da se nanese na sloj tla ispod 20 cm, kako bi se sistem korijena vezao, plitko ga je lako izgubiti; Treće, nakon primjene organskog đubriva, tla imaju dobar sadržaj vlage, a što je bolje sadržaj vlage u tlu, to je brže đubrivo pušteno. Četvrta je izbegavanje upotrebe hemijskih đubriva koja sadrže hlor, kako ne bi smanjivali sadržaj šećera, utičući na kvalitet.

Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd