Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Amino kiselina Ostani Normalno

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Oct 27, 2017

Koja je amino kiselina? Amino kiseline se uglavnom koriste u medicini za pripremu infuzija sjedinjene aminokiseline, takođe se koriste kao terapeutski agensi i za sintezu peptidnih lijekova. Amino kiselina Trenutno postoje nekoliko stotina vrsta amino kiselina koje se koriste kao lekovi, uključujući 20 vrsta amino kiselina koje čine protein i 100 vrsta amino kiselina koje čine ne-protein.

Amino kiseline se koriste za regulisanje šećera u krvi, aminokiseline za dijabetes, dijeta, prevenciju i liječenje akutnog hepatitisa izazvanog abnormalnom funkcijom jetre, koji se koristi za dopunu fizičke slabosti i raznih bolesti uzrokovanih gubitkom proteina. Međutim, i dalje su mnogi ljudi zabrinuti da aminokiseline imaju neželjene efekte, Amino kiselinu, sledeće detalje aminokiselinskih neželjenih efekata.

Aminokiselinski neželjeni efekti: uzrokuju gojaznost, aminokiseline aminokisline za nedostatak proteina i bolesnike koji pate od bolesti, otkazivanje jetre i bubrega, slabost mišića, ako je normalna i ishrana je već jako bogata, preveliki telesni protein ili aminokiselina previše uzrokuje gojaznost

Amino kiselina neželjena dejstva dva: uzrok fizičkog nelagodnosti, za digestivni kapacitet normalne zdrave mlađe djece nisu pogodni za konzumiranje, je treći lek, Amino kiselina nakon jedenja neizbežno različitog neprijatnog.

Aminokiselinski neželjeni efekti tri: visoko ishrana proteina će uzrokovati povećanu incidencu dijabetske nefropatije. Amino kiseline su diete sa visokim sadržajem proteina, prekomerna potrošnja aminokisline može dovesti do dijabetesa.

Amino kiseline imaju različite metaboličke efekte kod dojenčadi i odraslih. Upotreba obične infuzije aminokiselina, dojenčadi i mala djeca u aktivnostima fenilalanin hidroksilaze je niska, Amino kiselina je lako proizvoditi visoku fenilalaninemiju. I nedostatak tirozina;

Zbog toga, deca i mala deca koja koriste infuziju aminokiselina treba da smanjuju količinu fenilalanina, metionina, glicina, povećavaju količinu cisteina, tirozina, histidina, kako bi spektar amino kiseline plazme održao normalan. Ovaj proizvod se prilagođava karakteristikama metabolizma novorođenčadi, smanjuje količinu fenilalanina, metionina, glicina, povećava količinu cisteina, tirozina, histidina, aminokiseline kako bi zadovoljila nutritivne potrebe dece.

Amino kiseline su osnovne jedinice proteina, uključujući kožu, nokte, kose su sastavljene od proteina, a kosa je 90% sastava kolagena. Amino kiseline koje se koriste u kosi i kosi, a ne samo gore rečeno da dodaju ishranu, dodaju vodu, već mogu poboljšati imunološku funkciju kože, Amino kiselina poboljšava detoksikaciju limfnog sistema, povećava osetljivost osetljive kože ima dobar efekat , Amino kiselina i može održavati kosu A kožna vlakna kolagena i elastična vlakna normalnog rasta, Amino kiselina da održi delikatnu i fleksibilnu kožu da održi elastičnost kose.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd