Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Održavanje i popravak aminokisline

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Aug 10, 2017

Uloga aminokiselina u rastu biljaka je tri: 1 dodatni izvori hranjivih organskih azota i 2 helatna sredstva metalnih jona. Amino kiseline imaju funkciju metalnih jona kompleksacije (kelat), lako je sijati neophodne srednje elemente i elemente u tragovima (kalcijum, magnezijum, gvožđe, mangan, cink, bakar, aminokiselinski molibden, bor, selen itd.) u postrojenje, poboljšati korišćenje biljaka različitih hraniva; 3 katalizovani preparat enzima. Amino kiselina je promoter i katalizator za sintezu enzima u biljkama, Amino kiselina koja igra važnu ulogu u metabolizmu biljaka. Međutim, aminokiseline lako se asimilišu i razgrađuju bakterijama u tlu, pa se ne preporučuje da se koriste kao bazalni stajnjak u tlu, Amino kiselina, ali da prave folijarna đubriva koja se prskaju na listovima kako bi se biljkama omogućilo apsorbovanje amino kiselina i ostale elemente direktno kroz listove.

Aminokiseline Proizvodi za čišćenje Najvažniji sastojak je sol akil aminokiseline, aminokiselina koja je surfaktant acil aminokiseline, njegov naziv je: xx acil y-alanin Z

Prednja xx je strana ulja, obično lovor, kokos, povremeno vidi dlan

Middle y je naziv aminokiselina, koji je obično dolina (amonijačna kiselina), gan (amonijačna kiselina), povremeno vidi propionsku (amonijačnu kiselinu), mišić (amonijak kiselinu)

Konačni z je hidrofilni natrijum, kalijum ili trietanolamin (skraćeno TEA)

Gore navedeni strukturni moduli se mogu sastaviti po volji, kao što su kokosov natrijum glutamat, kalijum aminokiseline kalijeve lavrinske kiseline, palmitski propionatni čaj.

Neka aminokiselinska sredstvo za čišćenje dodaju malu količinu soli acil amino kiseline, u kompoziciji tablice u poređenju, a ne glavnog surfaktanta, ali odvraćajuće, amino kiselina poznata kao "površina za čišćenje aminokiselina". Na primjer, uglavnom sitna aminokiselinska emulzija za čišćenje, podeljena na:

Voda, tvrdi alkoholi, glicerol, propilen glikol, lauril eter sulfat natrij, palmitinska kiselina, lauril alkohol, muškatna kiselina, kalijum hidroksid, kokosov olje amid propil betain, aminokisel kokosov oljni amid DEA, etilenglikol stearat, PEG-150 dve stearinske kiseline ester, glicerin stearat, ester stearinske kiseline PEG-100, kalijum kokosovog glutamata, kalijum laurinske kiseline, hidroksipropil celuloza, ekstrakt listova amino kiselina aloe vera, hidroksi fenil metil estar, hidroksipropil estar, EDTA dva natrijuma, suština

Iako dodavanje kalijum glutamata kokosovom kiselinom i kalijum kaurin kavijuma, ali lokacija strukture formule glavnog tijela ili estra (estra sumporne kiseline) + SOAP baza (karboksilat), aminokiseline tako da nije dobra površina za čišćenje aminokiselina.

Esencijalne aminokiseline su od suštinskog značaja za rast, održavanje i održavanje aminokiselina tela. Ako nedostaju, postoje sledeći simptomi:

1. Nedostatak energije i energije.

2, fenomen preuranjenog starenja.

3, performanse zarastanja rana su siromašne.

4. Retardacija razvoja dece.

Ako ishrana često nema esencijalne amino kiseline, može utjecati na zdravlje. Ona igra važnu ulogu u rastu bebe. Histidin je od suštinskog značaja za rast i razvoj dece, aminokiseline arginin, cistin, tirozin i taurin su od suštinskog značaja za dojenčadne djece.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd