Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Dom > Novosti > Sadržaj

Amino kiselinska dekompozicija i transformacija

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Amino kiselina Huminska kiselina (humana kiselina, skraćeni HA) su ostaci životinja i biljaka, uglavnom ostataka biljaka, mikrobiološkim razgradnjom i transformacijom, aminokiseline, kao i niz složenih procesa geohemijske reakcije i nakupljeni sloj organske materije . Sastoji se od aromatičnog i njegovih različitih funkcionalnih grupa polimernih organskih kiselina, sa dobrom fiziološkom aktivnošću i apsorpcijom, kompleksacijom, razmjenom i drugim funkcijama. Huminska kiselina je glavni element ugljenika, vodonika, kiseonika, aminokiselinog azota, sumpora, polivalentnog fenolnog tipa aromatičnih jedinjenja i polikondenzata azotnih jedinjenja.

Široko se distribuira u ugaljima, zemljištu, sedimentima vode, životinjskim izmetima, organskim đubrivima, životinjskim i biljnim ostacima itd. Često se vidi da je zemlja crna, Amino kiselina, jer je humna kiselina (koja ne sadrži zemlju koja sadrži humu sa kiselinom) žuta u uglavnom niskom stepenu uglja (ugljeni premaz, lignit, treset) najviše u humani kiselini (30 ~ 80% ), zatim organski kompost (oko 5 do 20%). Amino kiselina je veštački oksidovana (tretirana vazduhom, ozonom ili azotnom kiselinom) kako bi se formirala regenerisana humana kiselina

Prema rastvorljivosti u rastvaraču i klasifikaciji boja, Amino kiselina može se podijeliti na tri komponente: ① rastvoren u aceton ili dio etanola koji se naziva smeđa kiselina; ② nerastvorljiv u delu acetona koji se zove crna fulvična kiselina; ③ rastvorljiv u vodi ili tankom. Kiselinski deo se naziva fulvic kiselina

Za poljoprivredu se mogu koristiti kao nutritivni aditivi za tlo, korenje i aditivi za đubansko đubrivo, uredjaj za tla, regulator rasta biljaka, folijarno jedinjenje đubriva, hladno sredstvo Amino kiseline, agens za suše, složeni sintetičar đubriva i azot, fosfor, kalijum i drugi elementi s humanom kiselinom đubrivo, sa efikasnošću đubriva, poboljšanim zemljištem, stimuliše rast usjeva, poboljšava kvalitet poljoprivrednih proizvoda i drugih funkcija. Magnezijum humat, huminska kiselina i cink, gvožđe uree u želucu u dodatku nedostatka magnezijuma u zemlji, nedostatak kukuruznog cinka, voćaka na gvožđu ima dobar efekat; humana kiselina i herbicidni etar, aminokiselin atrazin i druga mešavina pesticida, mogu poboljšati efikasnost, inhibicija rezidualne toksičnosti; natrijum humat je efikasan u tretmanu grla jabuke.

Regulatori rasta biljaka šireg spektra, Amino kiselina za promovisanje biljke posebno može pravilno kontrolisati otvaranje listja usjeva, smanjiti transpiraciju, sušu ima važnu ulogu, može poboljšati sposobnost da se opire, povećava proizvodnju i poboljša kvalitet glavna primena ciljne pšenice, kukuruza, slatkog krompira, prosa, pirinča, pavlaka, kikirikija, silovanja, duvana, dulja od sviloprejke, aminokiselnog voća, povrća itd .; može se mešati sa nekim alkalnim pesticidima i često sinergističkim efektom.

Amino kiseline u ulozi rasta biljaka imaju tri: 1) izvor organskog dodatka hranjivog azota; 2) agens za keliranje metalnih jona. U biljci se prenose kalcijum, magnezijum, gvožđe, mangan, cink, bakar, molibden, boran, selen i slični elementi i elementi u tragovima (kalcijum, magnezijum, gvožđe, mangan, cink, bakar, molibden, bor, selen, itd.) Poboljšati korišćenje biljaka različitih hraniva; 3) preparati enzima. Amino kiseline su akceleratori i katalizatori za sintezu različitih enzima u biljkama, koji igraju važnu ulogu u metabolizmu biljaka. Međutim, aminokiseline u zemljištu koje se lako assimiliraju bakterijama, razgradnja aminokiseline, ne bi trebalo koristiti kao osnovno đubrivo u tlu, već napravljene od folijarnog đubriva, prskati na listovima tako da biljke direktno kroz list absorpcije amino kiselina i drugi elementi.

Odnosi se na izvor kalijuma koristeći kalijum sulfat ili kalijum hlorid od hloridnog sastojka napravljenog od složenog đubriva, a sadržaj hloridnih jona ne može biti veći od 3%, u protivnom je đubrivo složeno hlorom.

Odnosi se na kalijumski element u obliku kalijum hlorida se može podijeliti na monohloro i diklofen proizvode, hlor se odnosi na kalijum element je oblik kalijevog hlorida, amino kiselina azotni element za ureu i druge ne-hloridne ione napravljene od duplog hlora kalijum jedinjenje u obliku kalijum hlorida, jedinjenje azota u obliku amonijevog hlorida.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

© Xi'an Naturetech co, Ltd